Man kan kontakte præsten Axel Jessen eller formanden Jens Simonsen  og rekvirere indmeldelsespapirer.
Fra indmeldingsdatoen ophører man med at betale kirkeskat og betaler i stedet et halvårligt bidrag, som stort set svarer til kirkeskatten.

Alle valgmenigheder er en del af den danske folkekirke.
Som valgmenighed er vi økonomisk selvstændige, på den måde at kirken udelukkende drives  ved hjælp af de bidrag vi får fra menighedens medlemmer.
Bidraget fastsættes hvert år på generalforsamlingen, og udgør p.t. 1,5 % af den skattepligtige indkomst. Bidraget opkræves i to rater, med den ene  halvdel  pr. 15. april og den anden halvdel pr. 15. oktober.
Beløbet er fradragsberettiget på selvangivelsen (gave). Det betyder, at man får et skattefradrag på ca. 1/3 af beløbet.
Fradraget sker automatisk, idet valgmenigheden indberetter det til skattevæsenet

Adresser:
Præst: Axel Davidsen Jessen, Kastanie Allé 47, Skanderup, 6640  Lunderskov, tlf : 7559 4089/ 60181699

Formand:  Jens Simonsen Vargårdevej 80, 6094 Hejls, Tlf. 7559 4112 / 2094 0695

Senest opdateret (Fredag, 24. august 2018 16:54)