Vigtigt - Vigtigt:

Det annoncerede foredrag på søndag d.24. januar med Nadia Mansour er aflyst på grund af de gældende coronarestriktioner.

Vi håber at kunne få Nadia at høre, når vi engang kommer tilbage til mere normale tilstande.

Axel

Kære Alle.

Godt nytår.

Jeg håber I alle er kommet raske igennem højtiden.

Selvom samværsreglerne nu er strammet yderligere, kan vi alligevel som annonceret holde gudstjeneste på søndag d. 10 januar og fremefter. Dog sker det under lidt andre former, end vi er vant til.

Gudstjenesten bliver forkortet og må højst tage en halv time og det er kun præst og kirkesanger, der synger. (Menigheden opfordres til at følge med i salmebogen og "nynne" med på salmerne).

Så skal vi selvfølgelig også overholde de nye afstandskrav på 2 m hvilket betyder, at vi kan være op til 30 personer til gudstjeneste, så det bliver derfor ikke aktuelt med tilmelding.

Hvis ikke andet nævnes følges gudstjenesteplanen som findes på bagsiden af kirkebladet:
Klik på linket her under:

Vi siger tillykke til Sabrina og Anders der blev viet d. 24. december.

1. gudstjeneste i det nye år er 10. januar kl. 10

VIGTIGT: Med de seneste corona-regler gælder nu følgende: Alle skal bære mundbind eller visir, når de går ind og ud af kirken, samt når de bevæger sig rundt.
Når man har sat sig kan man tage mundbindet af; og man behøver ikke tage mundbindet på, når man rejser sig for kort efter at sætte igen

Her er et billede fra en skøn sensommerdag i haven på "Tankedal" ved Lisbeth og Hasses vielse

Senest opdateret (Søndag, 17. januar 2021 18:27)