Kære Alle.

Selvom samværsreglerne er strammet, kan vi heldigvis stadig afholde gudstjenester. Dog sker det under lidt andre former, end vi er vant til.

Gudstjenesten er forkortet og må højst tage en halv time. Det er kun præst og kirkesanger, der synger. (Menigheden opfordres til at følge med i salmebogen og "nynne" med på salmerne).

Så skal vi selvfølgelig også overholde afstandskravet på 2 m hvilket betyder, at vi kan være op til 27 personer til gudstjeneste, det er derfor ikke aktuelt med tilmelding.

Hvis ikke andet nævnes følges gudstjenesteplanen som findes på bagsiden af kirkebladet:
Klik blot på linket her under:

Vi siger tillykke til Sabrina og Anders der blev viet d. 24. december.

1. gudstjeneste i det nye år er 10. januar kl. 10

VIGTIGT: Med de seneste corona-regler gælder nu følgende: Alle skal bære mundbind eller visir, når de går ind og ud af kirken, samt når de bevæger sig rundt.
Når man har sat sig kan man tage mundbindet af; og man behøver ikke tage mundbindet på, når man rejser sig for kort efter at sætte igen

Her er et billede fra en skøn sensommerdag i haven på "Tankedal" ved Lisbeth og Hasses vielse

Senest opdateret (Søndag, 14. februar 2021 07:44)