Søndag d. 19. januar kl. 19 på Skanderup Efterskole: Fortælledrama ved: Inger Marie Madsen:

Inger Marie Madsen vil genfortælle uddrag af HERMAN BANGS roman : ”TINE”

Kanonerne tordner, byen brænder, alt bliver vendt op og ned i den unge Tines liv i krigen i 1864.

Inger Marie madsen fortæller om sig selv: Jeg har arbejdet som historiefortæller i mange år – siden 1996 har jeg stort set levet af at fortælle.

Jeg fortæller ordret - på originalsproget. Det er en chance for at høre vores store forfattere fortalt. At få historierne levendegjort, som de er skrevet.

Vil du læse kirkebladet  Klik på "KIRKEBLAD" i hovedmenuen.

Pizzagudstjenesten
Husk torsdag d. 23. april kl. 17
Sidste år var vi 30 børn i alle aldre og havde en rigtig dejlig lille seance med salmesang, fortælling og (børne)altergang.
Før gudstjenesten og bagefter var det tydeligt både på aktivitet og lydniveau, at der var børn til stede.
Men under gudstjenesten og ikke mindst altergangen var der bare fuld opmærsomhed og helt helt stille.
Ja det var bare så fint.

Velkommen til april.

Senest opdateret (Fredag, 03. januar 2020 11:38)